DESPRE NOI

Salut, bine ați venit la noi !

Ne ocupăm cu producția porților, comercializarea ușilor de garaj secționale, instalarea automatizărilor pentru porți glisante și batante din 1994.

Producem:
- Porți și garduri din fier forjat
- Porți autoportante
- Balustrăzi interioare sau exterioare
- Grilaje
- Copertine
- Obiecte artizanale
- Scară interioară placată cu lemn masiv din stejar stratificat, sau scară exterioară cu treaptă de oțel antiderapant.

Ne mândrim cu un atelier bine dotat și cu personal calificat. Noi chiar avem ciocan și nicovală și putem realiza orice proiect.
Suntem reprezentantul producătorilor de uși de garaj / industriale, automatizări pentru porți marca LIFE din Italia și Sommer produs în Germania.
Consultați catalogul nostru sau dacă aveți o schiță, o poză după o lucrare existentă pe care ați văzut-o undeva, un proiect desenat, vă rugăm să-l trimiteți pe e-mail, Messenger sau Whatsapp. Pe Facebook suntem prezenți ca și Fier Forjat Oradea. Accesati pagina de contact pentru a găsi toate datele noastre.

Tot aici trebuie să amintim faptul că suntem pasionați de organizarea taberelor de supraviețuire, unde învățăm atât copii, cât și adulți (părinții împreună cu copii) despre diferite tehnici. Vă așteptăm pe cei interesați atât pe www.survival-transilvania.ro, cât și pe Facebook (Survival-Transilvania).

despre4.jpg
Image
Image
Image