AUTOMATIZARI

Putem să vă oferim automatizări pentru :

- Porți batante într-un canat sau in două canate
- Porți culisante pe șină sau autoportante
- Uși de garaj
- Uși industriale.

Automatizările sunt marca LIFE produse în Italia și Summer produse în Germania.

Automatizări pentru porți batante.

Vă putem oferi automatizări aplicate sau subterane. Cele aplicate pot acționa porți de până la 6m lățime și 800 kg, cele subterane necesită drenaj și pot acționa porți de 4 m lățime și de 800kg pe aripă.

Cele mai uzuale automatizări permit o distanță între balama și punctul de rotire de 7 – 16 cm.

O să aveți nevoie de o alimentare permanentă cu 220 Vca, la unul dintre stâlpi (ajunge un cablu de 3x1,5 mm). Cei doi stâlpi trebuie să comunice între ei, recomandat fiind un tub de apă (polietilena) având un diametru de 20mm. Prin acest tub se va alimenta motorul secund (cablu 3x1,5 mm) de la unitatea de comandă, respectiv echipamentul de protecție infra (cablu 2x0,5 mm).

Automatizări porți culisante / glisante

Aceste tipuri de automatizări pot fi rezidențiale sau industriale. Au capacitatea de a acționa porți între 400 – 1500kg. Diferența între cele rezidențiale și cele industriale este doar ciclul de acționare. Cele rezidențiale sunt proiectate pentru a fi utilizate cu un ciclu de 30%, iar cele industriale cu un ciclu de 90%.
Ce inseamna aceste cifre? Într-o oră cele rezidențiale vor funcționa după calcule 18 minute, în flux continuu. Ceea ce nu se va întâmpla niciodată acasă.

Telecomanda este pe bază de unde radio, și are o rază de acțiune de 50m.

Image
Image
Automatizare poarta batanta
Automatizare poarta subterana
Automatizare poarta culisanta