FIER FORJAT

Da, fierul forjat pentru toată lumea înseamnă altceva. Cum se spune, gusturile nu se discută, sunteți binevenit cu orice idee. Dacă încă nu aveți o idee clară, cum ați dori să fie, sunați-ne și vom găsi soluția cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

Executăm lucrări atât din țeavă rectangulară, cât și din materiale pline având formă pătrată sau rotundă, oțel lat, etc.

Dispunem de echipamente pentru prelucrarea materialului ales, avem ciocan și nicovală și nu în ultimul rând personal calificat.

Avem atât produse standardizate, cât și non standard pentru că mulți dintre clienții noștrii au proiecte și dimensiuni non standard.

Producem:
- Porți și garduri din fier forjat
- Porți autoportante
- Balustrăzi interioare sau exterioare
- Grilaje
- Copertine
- Obiecte artizanale
- Scară interioară placată cu lemn masiv din stejar stratificat, sau scară exterioară cu treaptă de oțel antiderapant.

Vă rugăm să consultați cataloagele noastre.

Și nu uitați; nu faceți, nu comandați nimic "provizoriu". Nu există așa ceva. Există doar un compromis. Dacă ați investit în ceva „provizoriu” nu o să îl desființați, pentru că ați plătit pentru el. Mai bine așteptați un pic până când aveți fondurile necesare pentru realizarea proiectului dorit. Fațada, gardul și poarta este primul lucru pe care îl vedeți când sosiți acasă și ultimul când plecați de acasă. Nu e indiferent cum îl priviți ani de zile.

Mulțumim,
Vă așteptăm cu drag.

Image
Image